18. juli 2019
Om meg
 Mine kvalifikasjoner

Jeg heter Silje er gift og har 2 barn. Jeg er personlig trener og er vel litt over gjennomsnitlig glad i å være utendørs.

 Jeg er en motiverende, kreativ og allsidig personlig trener, som har sans for det enkle. Man trenger ikke masse dyrt utstyr og innendørs lokaler for å ha det gøy når man trener. Ute finner man det meste som trengs for effektive og morsomme treningsøkter.

Jeg har alltid drevet med fysisk aktivitet, utendørs og inne. Jeg har erfaringer fra hundekjøring, langrenn, håndball og terrengsykling. Jeg har vel hatt et bein innenfor de fleste idretter.

Jeg har en Bachelor i Rekreasjon og Helsefremmende arbeid, fra Høgskolen i Hedmark ( Elverum ). 

Fra 2011 til 2016 har jeg jobbet som idrettsoffiser (sivil) ved Forsvarets ingeniørhøgskole. Der hadde jeg ansvaret for den fysiske treningen og oppfølgingen av 120 studenter.

Jeg jobber også som instruktør i langrenn for ulike Regimenter i Det Britiske Forsvaret.

Jeg har jobbet som trener i langrenn og hundekjøring. Jeg har tre sesonger som skiteknikk instruktør for Nordic Challenge. Jeg har holdt flere skiteknikk kurs for kunder på Lillehammer.

Jeg er kvalifisert trener i mange ulike idretter, både vinter og sommer idretter, inne og utendørs.

Jeg har jobbet mange år på SATS Lillehammer og ELIXIA Lillehammer.

På ELIXIA Lillehammer jobbet jeg som, personlig trener, sykkel instruktør og sal instruktør. Jeg er sertifisert ELIXIA Personlig Trener og har kurs innen sykkel, kondisjons trening i sal og styrke i sal.

Jeg har gått på skigymnaset i Trysil og Idrettslinja i Rælingen.

Jobbet som trener i Nedre Romerike Trekkhundklubb, Lørenskog skiklubb.

Jeg har også  jobbet som assistent for Antidoping Norge.

  
Opphavsrett (c) 2019 Den Lille PT